Back to the top

Kinderkoor Ulftse Nachtegalen zoekt dirigent

Omdat Lizette Tijdink met pensioen gaat, zoeken we per 1 september 2024 een nieuwe dirigent voor ons kinderkoor.

Het kinderkoor bestaat uit kinderen van 6 tot 11 jaar. Ze komen uit Ulft en omstreken en zingen met passie. Maar zingen betekent niet alleen mooie liedjes leren en uitvoeren.  Zingen betekent ook noten leren lezen, van blad zingen, aan stemvorming en ritmische oefeningen doen, en leren over podiumpresentatie.

Het kinderkoor repeteert wekelijks op vrijdag om 16.00 uur in ons clubgebouw aan de Biezenakker in Ulft. Voor en na de repetities is er een half uurtje muziektheorie en solfège in kleine groepjes. Jaarlijks wordt er diverse keren opgetreden, waaronder – met alle koren – een kerst- en een zomerconcert.

Kinderen die rond de 11 jaar oud zijn en voldoende gevorderd, kunnen doorstromen naar ons jeugdkoor. Dit koor zingt klassiek repertoire op hoog niveau op verschillende podia, ook internationaal. Het kinderkoor is op die manier ook de kweekvijver van jong talent. Het (klassiek) repertoire en de manier van opleiden dagen de kinderen uit om hun muzikale talent ten volle te benutten en ervan te genieten. Zie voor info ook: www.ulftsenachtegalen.nl en luister op YouTube.

Ben jij het die we zoeken?

Ben jij de enthousiaste, gedreven dirigent, die kinderen begeleidt in hun muzikale ontwikkeling? Weet je de liefde voor muziek en zang op een natuurlijke, plezierige, creatieve en deskundige manier op hen over te brengen en prikkel je daarbij hun leergierigheid? Kun je hen laten stralen tijdens repetities en concerten? Hou je van open communiceren en positief samenwerken?  Kom je uit het (basis)onderwijs en/of heb je een professionele zangopleiding? Laat dan van je horen.

Wat we bieden:

  • Een hechte, vrolijke groep talentvolle koorleden.
  • Een koor dat een zestigjarige traditie kent en al jaren de harten van het publiek steelt.
  • Samenwerking met collega Ben Simmes bij onder andere de muzikale invulling van concerten en jaarprogramma’s.
  • Samenwerking met een bestuur dat de naam van de Ulftse Nachtegalen hoog houdt.
  • De mogelijkheid om met de huidige dirigent in te werken.

 

Voor meer informatie

Martje van de Kamp – voorzitter Ulftse Nachtegalen: info@ulftsenachtegalen.nl (06-24617133)

Reageren

Graag ontvangen wij een schriftelijke reactie via info@ulftsenachtegalen.nl.

© Powered by WolfThemes